KWIATY
 
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
 
Strony: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 51 
 : Lipiec 08, 2014, 14:10:12 
Zaczęty przez Dana - Nowe: wysłane przez BarbaraWo
 Chichot Ładnie Uśmiech

 52 
 : Lipiec 08, 2014, 14:04:51 
Zaczęty przez Dana - Nowe: wysłane przez BarbaraWo
Ładnie Uśmiech

 53 
 : Lipiec 08, 2014, 14:03:11 
Zaczęty przez Dana - Nowe: wysłane przez BarbaraWo
Skąd masz takie głazy ?

 54 
 : Lipiec 07, 2014, 18:55:36 
Zaczęty przez Dana - Nowe: wysłane przez Dana






















 55 
 : Czerwiec 27, 2014, 17:02:03 
Zaczęty przez Dana - Nowe: wysłane przez BarbaraWo
Masz szałwię muszkatołową ? u mnie znikła Uśmiech

 56 
 : Czerwiec 23, 2014, 13:41:15 
Zaczęty przez Dana - Nowe: wysłane przez Dana

Krwiściąg i Szałwia

Miecznica i Szałwia

Lnica i Dzwonkowiec












 
Alyogyne huegelii i Ptilotus exaltatus

Centaurea atropurpurea i Spigelia marilandica
 
Dzwonek i Czosnek 'Hair '

jarzmianka i Salvia bulleyana /szałwia /

 57 
 : Czerwiec 22, 2014, 13:33:41 
Zaczęty przez Dana - Nowe: wysłane przez Dana











 58 
 : Czerwiec 22, 2014, 13:22:10 
Zaczęty przez Dana - Nowe: wysłane przez Dana











 59 
 : Czerwiec 13, 2014, 18:06:51 
Zaczęty przez Dana - Nowe: wysłane przez BarbaraWo
SOS Z KUREK
Składniki:
Kurki - 0,5kg kurek
Masło - kilka łyżek
Cebula - 1 średniej wielkości
Czosnek - 3-4 ząbki
Śmietana kremówka 30% - 100ml
Gęsta śmietana 18% - 3 czubate łyżki
Natka pietruszki -
Sól -
Pieprz -
Sok z cytryny -
Sposób przygotowania:
Sos z kurek ( kurkowy )
Wykonanie:
Kurki porządnie umyć i oczyścić, dokładnie osuszyć.
Cebulę i czosnek drobno posiekać.
Na dużej patelni roztopić kilka łyżek masła, zeszklić cebulkę, dodać czosnek i smażyć jeszcze minutę.
Wrzucić na patelnię kurki i smażyć je na średnim ogniu. Grzybki zaczną puszczać wodę, ale nie należy jej zlewać! Po ok. 5 minutach dodać kremówkę i gęstą śmietanę. Posypać częścią natki, wymieszać i smażyć do czasu aż śmietana się nieco zredukuje (sos zgęstnieje).
Na koniec skropić sokiem z cytryny, doprawić sos do smaku solą, pieprzem.Posypać resztą natki pietruszki. Sos pasuje zarówno do dań mięsnych, jak i do makaronów, czy też dań z ziemniaków takich jak kopytka.
Sos z kurek ( kurkowy )

 60 
 : Maj 31, 2014, 21:16:15 
Zaczęty przez Dana - Nowe: wysłane przez Dana
 Uśmiech










 Uśmiech










 Uśmiech











 Uśmiech





[IMG=http://www.pl.image-share.com/upload/300/130.jpg]http://





Strony: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

tortcraft offtherecord realbestplaymta gangnh gangrd